Подзвонити
Години роботи: Пн-Сб з 9.00 до 19.00
КОШИК ПОРОЖНІЙ
0
До сплати
0 грн.
Оформити

Корисні властивості, енергетична цінність і вітаміни горіха пекан.

04.08.2021
54
Корисні властивості, енергетична цінність і вітаміни горіха пекан. фото

Стандартна 30-грамова порція з 19 половинок горіха пекан містить більше антиоксидантів, ніж всі інші побратими. Багатий маслянистий смак і природна солодкість, перетворюють ядра в здорову і ситну закуску.

Плоди пекана — фабрика вітамінів.

Плоди сирого пекана представляють собою справжню фабрику натурального білка, корисних жирів, клітковини, вітамінів і мінералів які мінімізують ризик смерті, зберігають енергію і здоров’я.

Горіх пекан в раціоні людини різної статі і віку, а також його вплив на здоров’я.

Популярний кулінарний інгредієнт наповнює щоденне меню перевагами, які корисні для дітей, підлітків, молодих, дорослих і літніх людей, зайнятих в різних сферах діяльності.

Горіх пекан в раціоні жінок.

Щоденна жменька горіха пекан допомагає жінкам мінімізувати такі симптоми ПМС як спазми і перепади настрою. Велика кількість антиоксидантів в поєднанні з амінокислотами, вітамінами A і E покращують колір обличчя, запобігають появі зморшок, омолоджують шкіру і сприяють росту волосся.

Горіх пекан в раціоні чоловіків.

19 половинок горіха пекан в щоденному раціоні чоловіків — це не просто перекус, це бонуси для здоров’я. Ядра містять рослинний стероїд — бета-ситостерин. Речовина блокує перетворення тестостерону в дигідротестостерон, який стимулює збільшення простати.

Горіх пекан у дитячому раціоні.

Богатий маслянистий смак горіха добре поєднується з вершковими продуктами, фруктами і овочами. Подрібнені ядра в дитячому меню сприяють регулярному випорожненню кишечника, здоров’ю зубів, підвищенню імунітету. Це корисний перекус і здорова альтернатива солодкої і обробленої їжі.

Горіх пекан в раціоні людей похилого віку (людей у ​​віці, пенсіонерів).

Горіхи пекан мають потужний живильний ефект для старіючого організму. Еллагова кислота, вітаміни A і E знижують ризик запалень, запобігають розпаду колагену, захищають шкіру від ультрафіолету і уповільнюють появу зморшок. Високий вміст антиоксидантів, клітковини, олеїнової і лінолевої кислот знижує ризик серцевих захворювань, діабету, Альцгеймера і Паркінсона.

Горіх пекан в раціоні спортсменів і бодібілдерів (після або перед тренуваннями).

Велика кількість поживних речовин, вітамінів і мінералів перетворили жменю горіхів пекан в незамінний перекус для спортсменів і бодібілдерів. Корисні жири в поєднанні з фітостерином та фосфором запобігають м’язовому болю після напружених тренувань, відновлюють клітини і тканини після мікротравм.

Горіх пекан для людей з активною мозковою діяльністю (лікарі, вчителі, вчені, програмісти, школярі, студенти).

Експерти прийшли до висновку, що вживання 19 половинок ядер в день допомагає захистити нервову систему і поліпшити роботу мозку, що особливо важливо для лікарів, вчителів, науковців, програмістів, школярів і студентів.

Горіх пекан в раціоні вагітних жінок.

Дослідженнями доведено зв’язок між багатим горіхами раціоном матері і поліпшенням розвитку нервової системи у дитини. Діти, чиї мами щодня з’їдали жменю ядер пекана в першому триместрі вагітності, показали кращі результати в тестах, які оцінювали когнітивні функції, пам’ять і здатність концентрувати увагу.

Горіх пекан для тих хто на дієті або худне або дотримується правильне харчування.

Горіхи пекан містять здорові дози марганцю і міді, які запобігають появі зайвих кілограмів. Марганець допомагає знизити вагу, а мідь прискорює метаболізм і підтримує високий рівень енергії.

Горіх пекан для веганів та вегетаріанців.

Пекан — це поживний, безглютеновий перекус, який наповнює веганські та вегетаріанське меню білками, жирами, вітамінами і мінералами рослинного походження.

Кому протипоказаний і шкідливий пекан горіх?

Ядра плодів дерева карія протипоказані людям, страждаючим алергіями і дітям віком до 3 років.

Солодкі від природи горіхи пекан — здоровий перекус, який можна поєднувати зі свіжими або сушеними фруктами, додавати в смузі, мюслі, вівсянку і йогурти. Подрібнені ядра надають пікантним страв природну солодкість і хрустку скоринку.

Сніданок — найкращий час, щоб додати 19 подрібнених ядер в вівсяні пластівці або фруктовий йогурт. В обід або за вечерею жменю плодів дерева карія підвищує ситість страв без м’яса.

РЕКОМЕНДУЄМО СКУШТУВАТИ

Пекан у шкаралупі (неочищений)
57 грн. 40 грн.
У шкаралупі
-%
Пекан очищений (смажений)
90 грн. 70 грн.
Смажений
Без шкаралупи
-%
Замовити зворотній дзвінок